ПРОГРАМА

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ОТВОРЕНО
Цени со попуст за рана пријава на сите трки
01.10.2022, САБОТА
WWW.OHRIDULTRATRAIL.COM
ПРИЈАВУВАЊЕТО ПРОДОЛЖУВА
По редовни цени за сите трки
01.11.2022, ВТОРНИК
WWW.OHRIDULTRATRAIL.COM
ПРИЈАВУВАЊЕТО СЕ ЗАТВОРА
ЗА СИТЕ ТРКИ-ДОЛЖИНИ
10.05.2023, СРЕДА
WWW.OHRIDULTRATRAIL.COM
ПОДИГНУВАЊЕ СТАРТНИ БРОЈКИ
26.05.2023, ПЕТОК, 10:00 - 21:00
ГРАДСКИ ПЛОШТАД
СТАРТ УЛТРА-ТРЕИЛ 100K
26.05.2023, ПЕТОК, 23:00
ГРАДСКИ ПЛОШТАД
СТАРТ ГАЛИЧИЦА УЛТРА 60K
27.05.2023, САБОТА, 07:00
Манастир СВ.НАУМ, Љубаништа
05:45 - ПРЕВОЗ ДО СТАРТ СО АВТОБУС
ул. Кузман Јосифовски, Центар-Охрид
КЛИК ЗА ЛОКАЦИЈА НА МАПА
СТАРТ САМОТСКА ТРЕИЛ 40K
27.05.2023, САБОТА, 09:00
Кј МЕСТОНО, Пештани
08:00 - ПРЕВОЗ ДО СТАРТ СО АВТОБУС
ул. Кузман Јосифовски, Центар-Охрид
КЛИК ЗА ЛОКАЦИЈА НА МАПА
СТАРТ ЛЕТНИЦА ТРЕИЛ 20K
27.05.2023, САБОТА, 11:00
Манастир СВ.ПЕТКА, Велгошти
10:15 - ПРЕВОЗ ДО СТАРТ СО АВТОБУС
ул. Кузман Јосифовски, Центар-Охрид
КЛИК ЗА ЛОКАЦИЈА НА МАПА
ПРВИ ФИНИШЕРИ НА СИТЕ ТРКИ
27.05.2023, САБОТА, 11:00 >
ГРАДСКИ ПЛОШТАД
ЦЕРЕМОНИЈА ЗА ПОБЕДНИЦИ
27.05.2023, САБОТА, 20:00
ГРАДСКИ ПЛОШТАД
POST RACE PARTY
27.05.2023, САБОТА, 21:00
JAZZ INN CLUB
ГРАДСКИ РАЗГЛЕД
28.05.2023, НЕДЕЛА, 11:00
ГРАДСКИ ПЛОШТАД

Premium Sponsor

Official Sponsor

Partners

Collaborators

Organizer

JOIN US ON STRAVA

Ohrid Ultra-Trail® 

RACE@OHRIDULTRATRAIL.COM
- 0038970997348
envelopephone-handsetcalendar-fullchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram