Ние сме горди членови на Europe Trail Cup!

Во срцето на Европа, каде што планините шепотат приказни за авантура, се формира купот во планинско трчање Europe Trail Cup и го обединува духот на ентузијастите за треил трчање низ Полска, Словачка, Словенија, Италија, Босна, Србија и Македонија.
Роден од заедничка љубов кон нескротливата убавина на различните пејзажи на Европа, Европа Треил Купот е повеќе од серија на настани; тоа е патување кое ги обединува треил ентузијастите низ мешавина на култури, другарства и натпреварување.
Секоја трка од нашата серија дава уникатна слика, од величествените врвови на планините Пиенини, Јулијански Алпи и Доломит до патеките обземени од сонцето на Балканот, пречекувајќи ги тркачите да се потопат во возбудата на откривањето и поврзувањето.

Premium Sponsor

Official Sponsor

Partners

Collaborators

Organizer

JOIN US ON STRAVA

Ohrid Ultra-Trail® 

RACE@OHRIDULTRATRAIL.COM
- 0038970997348
envelopephone-handsetchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram