Пријава за Охрид Ултра-Треил® 100K 5000m D+


ДОБРЕДОЈДЕ НА Охрид Ултра-Треил® 2024!

Пријавувањето се врши исклучиво онлајн со пополнување на формуларот подолу во прилог, и по успешното пополнување на пријавата за една од трките ќе добиеш автоматски генерирана потврда на e-mail адресата наведена во пријавата.

Пријавувањето ќе се смета за комплетирано само по успешно извршено плаќање на стартнината за трката, по што ќе добиеш автоматски генерирана потврда на e-mail адресата наведена во твојата пријава. За разлика од претходните години, нема да добиете автоматски стартен број, тој ќе ти биде доделен по затворањето на пријавите.

Пријавата ќе се смета за неважечка доколку плаќањето не се изврши во наведениот рок.

Пополни ги следните полиња со точни податоци:

Полињата означени со (*) се задолжителни!

Лични податоци
Информации за контакт
Информации околу тркатаПотребна ти е помош? Имаш проблеми со пријавувањето или плаќањето?

Пиши ни e-mail на race@ohridultratrail.com

Јави ни се на +389 70 997 348 (пон.-пет. 09-17ч.)

Supported by

Sponsors

Partners

JOIN US ON STRAVA

Ohrid Ultra-Trail® 

RACE@OHRIDULTRATRAIL.COM
- 0038970997348
envelopephone-handsetchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram